Cookies

Pre lepšie fungovanie webu používame súbory “cookies”.
Viac informácií o týchto súboroch.

Potrebujú deti detox?

Premýšľate, že po ťažkých sviatočných jedlách prejdete na ľahkú a zdravú stravu? Novoročný detox môže prospieť nielen vám, ale i vašim drobcom. Určite však nemyslíme tvrdé hladovky a jedálniček zložený iba zo zelených štiav a smoothies.
Čítať ďalej

Je pravdou, že v závere roka zvykneme poriadne zaťažiť žalúdok a trávenie. Mastné a presladené jedlá, ktorým sa počas roka snažíme vyhýbať, sú príležitostne a v primeranej miere v poriadku. Ak ich však nedopĺňame dostatočným množstvom vitamínov, veľmi rýchlo sa to odrazí na našej celkovej vitalite.

Počas vianočných sviatkov zvykneme tiež upustiť aj od zásad zdravého stravovania našich ratolestí. Po ukončení prázdnin môže byť preto návrat k školským povinnostiam vyčerpávajúci. Aj deti vie potrápiť nedostatok energie a pocity malátnosti. Ako sa tomu vyhnúť?

Vráťte stravovací režim svojho dieťaťa do normálu. Obmedzte mastné a vyprážané jedlá. K desiatej mu vždy pribaľte i porciu ovocia či zeleniny. Váš drobec rád maškrtí? Naše výživy a pouche zaručene uspokoja jeho chuťové bunky! Vyskúšajte napríklad OVKO jablkovú s banánmi a piškótami. Alebo siahnite po kapsičke s atraktívnym obalom a lahodným ovocným obsahom, napríklad OVKO záhradná zmes, v ktorej nájde sladučké ovocie ako z letnej záhradky – jablko, jahoda, slivka, višňa; navyše v bio kvalite.